Hellig Tid

 Hellig Tid

Tar deg med på din reise, akkurat slik du trenger å gjøre den. Tenk deg om, og se for deg hva du trenger i ditt Liv!


Akkurat som vi mennesker trenger vann, mat, kjærlighet og en plass å bo slik at vi skal klare å overleve så er det også andre opplevelser.


Vi lever i en verden som er full av stressende tilstander. Et stress som mange av oss ikke kan klare å kjenne på før vi møter veggen i oss selv. Vi er blitt helt tomme, har gitt opp, orker ikke mer!


Vi trenger å få skapt oss en helt ny tid for oss selv.

En Hellig Tid!


Noe som kan gi deg en annerledes og magisk hverdag.

DEN NY HVERDAG!

En hverdag som du kontrollerer, og ikke en hverdag som kontrollerer deg!


Det å skulle skape deg det nye trenger ikke å ta så mye av din tid! For når du går inn i det magiske, den usynlige verden, da tar du tilbake tiden din! Tilbake, slik at du får åpnet opp for mer tid.


Hva sier du? Tror du på meg? Tar du et nytt valg for deg selv?


Følg med meg på denne reisen i deg selv, og i ditt nye liv. Steg for steg beveger vi oss fremover til vi er i mål. Det er en usynlig reise i begynnelsen, før den finner kraften inn til livet ditt.


Jeg kan se for meg ditt nye liv. Et liv som er blitt forandret til dine drømmer og ønsker. Du har skapt den balansen i deg som du trengte, for å kunne nå dit. Din fantastiske drøm, det store målet!

La det bli mye kjærlighet i dine drømmer og mål for det er limet som setter alt sammen. De usynlige brikkene som du gir nytt liv til.


For dette handler om å finne middelveien i livet ditt slik at du kan klare å holde balansen. Det å lære, er å forandre seg. Dette er veien mellom motsetningene som vi har skapt i oss.


Man kan aldri finne den i flokken, fordi den ligger utenfor det trygge og faste i deg, utenfor din DNA kode. Det å skulle gå imot strømmen i deg, gjør deg sterk! Og vil skape en indre styrke i deg på mange plan.


Vi trenger ambisjoner for å finne våre styrker! Da må vi trene opp tankene våre, slik at vi kan styre dem fremover dit vi vil ha dem, for å få kontroll over dem! Hvis du ser på dem som skyer, så vet du også at de hele tiden er i bevegelse. De skifter form og farge hele tiden. Hvordan skal du kunne få kontroll på dem og lede dem videre?

Det finnes mange veier som man kan gå. Vi skal gå middelveien i oss, slik at vi ikke strammer buen for mye, for å unngå at den ryker. Vi skal heller ikke gi slipp på tankene våre, men kontrollere dem.


Jeg vet hvor middelveien er! Kjenn på den kraften! Som kommer inn til deg, nå!


Dette er noe som du og jeg skal gjøre sammen. Jeg tar tak i en kraft som ligger i en frihet, en kontroll til å kunne bevege deg dit du vil! Tenk på hva frihet betyr for deg, og la tankene og følelsene få forent seg.