KUNDEEt lite men sterk FORLAG.... Som har tru på det beste i menneske...

                   Hjerte er det som leder oss fremover ...

 Forfatter:

Christina Sol

 

Salg og Marketsføring

Mob: 48886000

Solhjerte@solhjerte.no

 

Utsendig av bøker

Redaktør Romanserier:

Solveig Kolle-Hansen

IT-ansvarlig:

Thomas André Nilsen


 

Kundeservice

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brukervilkår

e-bøker

Alle våre e-bøker blir håndtert av Amazon.com, og det er deres brukervilkår som gjelder for disse. 

 

Papirbøker

Når du handler på Internett, gjelder både forbrukerkjøpsloven og angrerettloven. Dette betyr at dersom det er feil på varen eller du angrer på et kjøp, kan du returnere varen innen 14 dager. Ved retur må du fylle ut angrerettskjemaet, som du finner her. Du bør også ta kontakt med oss på forhånd på mobil

+47 48886000 eller christina-sol@hotmail.no, slik at vi kan sende deg en returlapp. Hvis returen skyldes reklamasjon, betaler vi returportoen.

Om du benytter deg av angreretten, må du betale portoen selv. 

 

Kjøpshistorikk lagres så lenge serien er i salg. 

 

Lurer du på noe

Har du spørsmål vedrørende bestilling, frakt, pris eller lignende, kan du lese om dette under Ofte stilte spørsmål (FAQ). Du kan også ta kontakt med vårt kundesenter på mobil; +47 48886000 eller christina-sol@hotmail.no. Alle henvendelser blir besvart så raskt som mulig innenfor normal kontortid.

 

 

 

Personvernerklæring for Solhjertet.no

Denne personvernerklæringen forteller hvordan personopplysninger samles inn og brukes via nettstedet christina-sol.no.   

 

Solhjertet.no er et merkenavn under Christina-sol.no. Daglig leder i Solhjertet.no er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger, som er innhentet fra christina-sol.no. Det er viktig for oss at du som kunde skal være sikker på at oppbevaring av dine data foregår på en sikker og profesjonell måte.

 

Hvorfor lagrer vi opplysninger om deg?

Christina-sol.no benytter informasjon du oppgir, for å gjennomføre våre forpliktelser etter kjøpsavtalen med deg som kunde og for å oppfylle krav i bokføringsloven.

 

Hvilke opplysninger lagrer vi om deg?

Når du handler på christina-sol.no, lagrer vi navn, e-postadresse, telefonnummer, produkt-, leverings- og betalingsopplysninger.

 

Grunnlag for behandlingen

Informasjon om navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer, produkt-, leverings- og betalingsopplysninger benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen med deg som kunde. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel 6(b).

Dersom du har samtykket til det, benyttes også opplysningene til å gi deg informasjon og tilbud via e-post. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen artikkel 6(a). Du kan når som helst takke nei til å motta slik informasjon fra oss.

 

Innhenting av personopplysninger

Vi lagrer de personopplysningene du avgir på våre nettsider i forbindelse med ditt kjøp og ved henvendelse til kundeservice. Som innlogget kunde vil du få oversikt over din kjøpshistorikk. 

Utover dette benytter vi følgende verktøy for å innhente opplysninger om bruk av våre nettsteder:

 

Informasjonskapsler

På christina-sol.no benytter vi informasjonskapsler (cookies). En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lastes ned og lagres på din datamaskin når du åpner en nettside. Noen kapsler er nødvendige for at nettsiden skal fungere, og andre benyttes for å gi deg som kunde en best mulig brukeropplevelse. Ved å bruke nettsidene våre aksepterer du slik bruk av informasjonskapsler. Informasjonskapsler som benyttes til markedsføring kan du selv velge å blokkere. Mer om vår bruk av informasjonskapsler finner du her.

 

Nettstatistikk

Christina-sol.no benytter analyseverktøy for å kunne utarbeide statistikk om bruken av nettstedet. Vi gjør dette for å kunne forbedre brukeropplevelsen og videreutvikle nettstedet. Personlige opplysninger anonymiseres, samles og brukes kun til analyseformål.

 

Sosiale medier

Funksjonen «Del med andre» kan brukes til å videresende lenker på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om delinger logges ikke hos oss. Se for øvrig nettsamfunnets egen personvernpolicy for mer informasjon.

 

Nyhetsbrev

På christina-sol.no kan du melde deg på nyhetsbrev og samtykke til at vi kan informere deg om våre produkter og tjenester. Du kan når som helst melde deg av dine nyhetsbrev. Dette gjør du enkelt ved å følge en lenke som oppgis i alle nyhetsbrev vi sender ut.

 

Våre samarbeidspartnere

For å kunne oppfylle våre forpliktelser etter avtalen med deg overføres nødvendige opplysninger til våre samarbeidspartnere innen utvikling, datasenter, trafikkanalyse, pakking og distribusjon. Alle våre samarbeidspartnere som får innsyn i personopplysninger, har inngått databehandleravtaler med oss.

 

Sletting av personopplysninger

Opplysninger som du gir oss, vil bli tatt vare på inntil "formålet med behandlingen er oppfylt". Dette betyr at når du bestiller et produkt hos oss, tar vi vare på alle opplysningene dine frem til varen er levert og faktura er betalt. Opplysninger vi etter bokføringsloven er forpliktet til å bevare, vil lagres i 5 år i henhold til lovens krav.

 

Som registrert har du rett til å kreve sletting eller endring av personopplysninger som du selv har registrert på våre nettsider. Du kan også når som helst trekke tilbake samtykker du har gitt til e-postmarkedsføring. Dette gjør du ved å følge lenken i et nyhetsbrev du har mottatt eller sende en e-post til christina-sol.no.

 

Rettigheter for den registrerte

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Vi gjør oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger vi ikke er forpliktet til å ta vare på i henhold til annet regelverk. Dersom du har spørsmål til eller er misfornøyd med hvordan vi behandler dine personopplysninger, ber vi om at du tar kontakt med oss. Du har imidlertid også rett til å klage til Datatilsynet.

 

Informasjonssikkerhet

Dine persondata er beskyttet i egnede og sikrede datasentre med adgangskontroll. All trafikk på nettstedet foregår kryptert, og vi har egne databehandleravtaler med de underleverandørene vi benytter oss av.

 

Revisjon av personvernerklæringen

Vi vil kunne oppdatere denne personvernerklæringen for å gjenspeile eventuelle endringer på nettstedet eller i våre rutiner. Ny erklæring vil bli publisert på nettstedet senest en uke før endringene iverksettes.

 

Kontaktinformasjon

Henvendelser angående personvern kan du sende skriftlig til christina-sol.no, eller du kan ta kontakt på telefon: +47 48886000.

 

 

 

 

 

Frakt og levering

e-bøker

Alle våre e-bøker håndteres av amazon.com, og blir tilgjengelige for deg så snart betaling er gjennomført. 

 

Leveringer i Norge

 

Alle abonnementsprodukter sendes portofritt i Norge.

 

Ordrer med enkeltbøker i papir (ikke abonnement) sendes normalt ut første virkedag etter bestilling. Ta kontakt med vårt kundesenter på mobil +47 48886000 eller christina-sol.no om du lurer på om din bestilling har blitt sendt. 

 

Levering utlandet  

 

Pakker under 2 kg sendes som A-post. 

Merk at emballasje veier ca. 100 gram. 

A-post har priser gjeldende fra 01.01.2017* på pakker med 2-7 cm tykkelse: 

Europa: Opptil 350 gram NOK 60,- opptil 1 kg NOK 110,- opptil 2 kg NOK 155,- 

Verden: Opptil 350 gram NOK 70,- opptil 1 kg NOK 135,- opptil 2 kg NOK 190,-

 

Pakker over 2 kg til utlandet:

Vi følger de til enhver tid gjeldende portotakster som Posten Norge har.

Pr. 01.01.2017 er dette CarryOn Cash og er følgende:

Europa (eksl. Færøyene og Grønland): NOK 302,- + NOK 22,- pr. kilo

Verden øvrige: NOK 302,- + NOK 53,- pr. kilo

 

I tillegg må mottaker betale importdeklarering, toll og moms hvis mottakerlandet legger til det. Dette gjelder alle soner, men varierer for hvert enkelt land.

 

Abonnement utenfor Norge 

Vi du bestille et abonnement på en av våre serier, men bor utenfor Norge?

Ta kontakt på christina-sol.no eller på mobil +47 48886000. 

 

* Priser pr. 01.01.2018. Med forbehold om prisendringer fra Posten Norge. Prisene endres 2 ganger i året. For nyeste prisliste se her: www.posten.no

Retur og reklamasjon

Har du feilbestilt varer eller angrer på din bestilling, kan du returnere varene til oss.

 

Angrerettloven gir deg mulighet til å angre kjøpet i inntil 14 dager etter at du har mottatt en leveranse fra christina-sol.no. Varen må være ubrukt, og forsegling på lydbøker må ikke være brutt. Når det gjelder angrerett på e-bøker og nedlastbare lydbøker kan du lese mer om dette på amazon.com. 

 

Ved bruk av angreretten må du selv betale returporto i henhold til Postens satser. Er varen feilsendt, har fått en skade eller du har fått varer du ikke har bestilt, vil vi betale din returporto. Kontakt oss i tilfelle på mobil +47 48886000 eller e-post christina-sol.no før du sender varen.

 

Returen sendes til:

Christina-sol.no

Bjorøyveien 101

5177 Børøyhavn

 

Mer informasjon: 

Angrerettloven 

Angrerettskjema 

Forbrukerkjøpsloven

 

Sikker betaling

Faktura 

 

All fakturering er gebyrfri hos oss

 

1. Privatpersoner 

En faktura ligger ved i pakken. Ved gave/annen leveringsadresse, sendes fakturaen til oppgitt fakturaadresse og varen sendes leveringsadressen.

 

2. Firma/institusjoner/andre 

Hvis leverings- og fakturaadresse er lik, legges faktura med i pakken. 

Ved ulik levering- og fakturaadresse, sendes en følgeseddel med i pakken og faktura sendes faktureringsadressen.

 

Kortbetaling

Du kan betale med kort eller Klarna

 

 

 

Personopplysninger

 

christina-sol.no er ansvarlig for personopplysningene du oppgir til oss. Vi oppgir ikke opplysninger om deg videre til noen utenfor christina-sol.no. Vi samler inn følgende opplysninger om kundene: navn, adresse, postnummer, poststed, e-postadresse og telefonnummer. Opplysningene er nødvendige for å kunne sende varene til rett leveringsadresse, faktura til rette vedkommende, og for å kontakte deg hvis det skulle være behov for det. Opplysningene blir bevart til du sletter opplysningene selv eller ber om at de blir slettet. Regnskapsopplysninger beholdes etter til enhver tid gjeldende lovverk om regnskap, pr i dag 10 år. Ønsker du å slette Din Profil, kontakt oss på telefon +47 48886000 eller

christina-sol@hotmail.no

 

 

Cookies

christina-sol.no benytter informasjonskapsler, vanligvis kalt cookies, for å gi deg som bruker tilgang til enkelte tjenester som handlekurv og innlogging.

En cookie er en liten fil som lagres på din datamaskin.

 

Det er mulig å skru av cookies i sikkerhetsinnstillingene i din nettleser, men da vil ikke alle funksjoner på christina-sol.no og andre sider på Internett fungere skikkelig. I nettleserens sikkerhetsinnstillinger er det også mulig å slette alle lagrede cookies. Dette vil ikke ha andre konsekvenser enn at du må skrive inn all informasjon som er lagret i denne, på nytt neste gang du besøker nettstedet. 

 

Samtykke i bruk av cookies

Dersom dine innstillinger i din nettleser er satt til å akseptere cookies, samtykker du i at christina-sol.no bruker cookies når du besøker våre nettsider.

 

Her er en oversikt over hvilke cookies vi bruker: 

 

Responsiv design:

Denne hjelper til med å finne ut hvilken størrelse du har på skjerm og tilpasser innholdet deretter.

 

Handlekurv: 

Denne blir satt i din nettleser når du legger en vare i din handlekurv, og den brukes for å holde styr på varene du til enhver tid har i handlekurven din. Dette er en cookie som slettes når du går ut av våre sider eller når du lukker nettleseren (session-basert cookie). 

 

Innlogging: 

Domenet vi bruker for innlogging via sosiale medier, som f.eks. Facebook, setter cookies i din nettleser for å holde styr på hvilken tjeneste du bruker for å logge deg inn.

 

Din økt på siden: 

Denne cookien setter din sesjons-ID og slettes så snart du forlater våre sider eller lukker nettleseren. 

 

Google analytics: 

Disse ser hvor du kom fra (søkemotor, nøkkelord, link, etc.) når du landet på våre sider, holder styr på hvor mange ganger du har vært inne på våre sider, slik at vi kan se hvor mange brukere vi har som er inne for første gang, og hvor mange som kommer innom våre sider oftere, og holder styr på hvor lenge du befinner deg inne på våre sider, og hvor lenge besøket varer. Disse slettes når du forlater våre sider og utløper etter 2 år.

 

Vanlige spørsmål

Abonnement 

 

Hva koster det å abonnere? 

Det koster det samme å kjøpe bøkene i abonnement som å kjøpe dem i butikken, men du får bøkene portofritt levert hjem i postkassen ca. 1 uker før salgsdato. 

 

Må jeg betale porto når jeg abonnerer?

Som abonnent hos christina-sol.no betaler du ikke porto for å få bøkene hjem i din postkasse. 

 

Er det bindingstid på abonnementet? 

Vi har ingen bindingstid på noen av våre abonnement. Du kan når som helst si opp ditt abonnement ved å sende oss en e-post eller ved å ringe vårt kundesenter på mobil; +47 48886000 

 

E-bøker

 

De fleste av våre norske bøker finnes både som papirbok og e-bok.

Ved kjøp av e-bok blir du automatisk videresendt til vår nettside amazon.com.

 

Kan jeg lese e-bøker på telefonen eller nettbrettet mitt? 

 

 

Kan jeg lese e-bøkene på Kindle?

Ja, alle våre e-bøker er vannmerket og kan leses på Kindle. Hos amazon.com overfører du enkelt bøkene til Kindle.

 

Jeg har kjøpt feil e-bok, kan jeg bytte eller returnere den? 

Her kan du lese mer om amazon.com bytte- og returpolicy. 

 

Papirbøker

 

Her kan du lese mer om frakt og levering. 

 

Her kan du lese mer om retur og reklamasjon. 

 

Andre spørsmål 

 

Når kommer neste bok i serien jeg leser ut? 

Her finner du vår utgivelseskalender med oversikt over kommende bøker fra oss, både seriebøker og enkeltstående bøker.